Presidència

Les claus per a competir en el sector hoteler en 2016, a debat demà en Invat.tur

04/11/2015
- L'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques acull la presentació del Màster de Direcció d'Hotels, de la Universitat d'Alacant
- El seminari compta amb la participació de mitja dotzena professionals de referència del sector turístic
L'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat.tur) acull demà, 5 de novembre, a partir de les 09:30 hores, la presentació del Màster de Direcció d'Hotels, de la Universitat d'Alacant. Un seminari sobre les claus per a competir en el sector hoteler en 2016, en el qual participen professionals de referència en el sector, i que revelarà les claus per a optimitzar la competitivitat dels hotels l'any que ve.

La secretària general d'HOSBEC, Nuria Montes; la directora de vendes MICE d'Hotel Barceló Àsia Gardens, Virginia Amorós; la social media strategist del Campello Turisme, Mayte Vañó, i el director del màster, Javier Jiménez, participen en el seminari, en què s'analitzaran amb claredat temes concrets i pràctics.

El Màster de Direcció d'Hotels, organitzat per la Universitat d'Alacant, compta amb el suport de Fundeum, l'IUTT i Invat.tur. Formar directius per a la correcta direcció i comercialització d'un hotel,  permetre a l'alumne créixer en el sector turístic, aprendre les tècniques de gestió d'ingrés a optimitzar els ingressos, proporcionar les habilitats directives que ha de posseir un director d'hotel, aprendre a traure rendiment del restaurant de l'hotel i vendre i produir de manera eficient el producte MICE són els objectius del Màster.


Estructura de l'acte

09.15 h. Recepció d'assistents
09.30 h. Presentació de la jornada
09.45 h. Claus per a competir en hotels en 2016
11.00 h. Fi de l'acte