Presidència

Colomer anuncia la creació d'una Mesa de Treball de què formarà part tot el sector hostaler de la Comunitat per a treballar la política turística en aquesta legislatura

11/11/2015
Colomer anuncia la creació d'una Mesa de Treball de què formarà part tot el sector hostaler de la Comunitat per a treballar la política turística ...
- El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s'ha reunit amb la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s'ha reunit hui a València amb la junta directiva de la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (CONHOSTUR).

Una trobada a la qual han assistit el president de la confederació, Manuel Espinar, i els presidents i representants de les associacions hostaleres de les tres províncies (FEHV, APEHA i ASHOTUR).

Després de la reunió Colomer ha anunciat que es crearà una Mesa de Treball, de la qual formarà part tot el sector hostaler de la Comunitat, amb voluntat clara de relació permanent per a treballar conjuntament temes vinculats a la qualificació, professionalitat, marca de qualitat, reconeixement i promoció de la gastronomia com un dels eixos centrals de la política turística en esta legislatura.

En aquest sentit ha dit que "volem una relació fluida, sincera i productiva amb el sector, un sector que ha donat la cara en les pitjors circumstàncies i que constitueix una de les majors esperances de l'economia valenciana".

Finalment, el responsable de Turisme de la Generalitat ha posat tot l'equip de l'Agència Valenciana del Turisme a disposició del sector hostaler de la Comunitat, ja que "el nostre objectiu és treballar amb els empresaris que treballen dia a dia per a construir una oferta turística competitiva i diferenciada en què se senta implicada tota la ciutadania".

Galeria d'imatges