Presidència
Fins al 8 de desembre

El Museu de les Ciències oferix tallers per a experimentar amb el làser, les reaccions químiques, la cuina molecular o inclús realitzar un programa de tv

06/12/2015
El Museu de les Ciències oferix tallers per a experimentar amb el làser, les reaccions químiques,  la cuina molecular o inclús realitzar un ...
- Els visitants participen en els experiments guiats pels divulgadors
El Museu de les Ciències oferix fins a dimarts que ve 8 de desembre els tallers següents: tots els dies 'Fred, fred' a les 16:00 h i 'Màgia Química' a les 17:15 h; hui diumenge 6 i dimarts 8 de desembre a les 11:30 es realitzarà el taller 'aLUZina!', mentres que demà dilluns 7 de desembre, a les 13:00 h, està programat el taller 'Horror al buit'. Es tracta de demostracions en què guiats pels animadors científics el públic participa en experiments en directe sobre el làser, els canvis d'estat i diverses reaccions químiques o el concepte de pressió.

I recomanat per a xiquets de 4 a 8 anys, el taller 'Científic per un dia' està programat per a demà dilluns 7 de desembre a les 11:30 hores. Una altra de les activitats que oferix el Museu és el taller 'Estudi de tv' que es realitza els dies 7 i 8 de desembre a les 11:45 hores. Els assistents coneixen com es realitza un programa de televisió de curta duració i es convertixen en els presentadors de la seua pròpia producció. El preu de les entrades per a assistir als tallers de 'Ciència a escena' i 'Estudi de tv' és de 3,50 euros per persona i no cal comprar l'entrada general al museu.

Per als que volen descobrir què hi ha de ciència en la cuina, hui diumenge 6 de desembre i dimarts que ve dia 8 a les 13:00 h es realitzarà el taller 'Molècules saboroses'. en què els participants aprenen alguns dels secrets de la denominada 'cuina molecular' que aplica tècniques de laboratori als foguers. Gelat de xocolate al nitrogen i inclús escultures de vidre de sucre són alguns dels 'plats' que el públic cuina mentres experimenta amb nous sabors i textures. L'entrada a este taller són 5 euros per persona, sense necessitat de comprar l'entrada.

També durant estos dies es programen visites guiades en l'exposició 'Comunicant: dels senyals de fum als satèl·lits' des de les 11 h. L'oferta es completa amb 'Teatre de l'Electricitat', Acadèmia de l'Espai, o el Cub de Projecció Infinita, en l'exposició 'Gravetat Zero', entre altres propostes.

Galeria d'imatges