Presidència

El Museu de les Ciències organitza una nova edició del taller de matemàtiques interactives dirigit a docents

16/12/2015
- El curs "Aprenentatge interactiu de les matemàtiques. El soroban en el museu" tindrà lloc el pròxim mes de febrer
- L'activitat inclou a més una visita a les exposicions i tallers del museu, incidint en els mòduls interactius relacionats amb les matemàtiques
El Museu dels Ciències Príncep Felipe acull el pròxim mes de febrer una nova edició del taller "Aprenentatge interactiu de les matemàtiques. El soroban en el museu", organitzat per la Ciutat dels Arts i els Ciències, el CEFIRE de València i l'Institut de Rafelbunyol.

Amb aquest curs, els professors de Primària, Secundària i cicles formatius de Matemàtiques i àmbit científic a qui va dirigit descobriran com poden ser d'interactives les matemàtiques per mitjà de l'ús de diversos recursos com el soroban (àbac japonés) i també mentre recorren algunes de les exposicions i tallers del museu.
L'activitat es realitzarà a la Sala Polivalent del Museu de les Ciències en quatre sessions, els dies 4, 11, 18 i 25 de febrer, de 17.30 a 20.00 hores. El dissabte, 5 de març, els docents participaran en una visita al museu en què recorreran les exposicions amb mòduls interactius relacionats amb les matemàtiques, se'ls mostraran diversos materials educatius que poden aprofitar-se a les aules, i assistiran a una sessió del "Teatre de l'electricitat" i a un taller exclusiu de "Ciència a escena" centrat en experiències matemàtiques.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de les activitats dirigides a professors que es desenvolupen a la Ciutat de les Arts i les Ciències per a fer conéixer els continguts d'interés que servisquen als docents per a dinamitzar les seues classes i aprofitar al màxim la visita amb els seus alumnes.

Galeria d'imatges