Presidència

CACSA iniciarà les accions legals per a aclarir el possible tracte de favor en l'ús de les instal·lacions de l'Àgora

17/12/2015
- El secretari autonòmic de Turisme i president del Consell d'Administració de CACSA destaca que és "inacceptable que s'haja pogut produir una subvenció encoberta a un partit polític per part d'una entitat pública"
- Francesc Colomer incideix en el fet que és necessari que es treballe des de la igualtat d'oportunitats
La Comissió Executiva de CACSA ha decidit iniciar les accions legals necessàries per a aclarir el que s'ha succeït en la firma del contracte d'ús de les instal·lacions de l'Àgora per un preu que no es va ajustar a cap tarifa vigent.

El Partit Popular va celebrar un míting a l'Àgora el 21 de maig de 2014 en el marc de la campanya electoral de les passades eleccions al Parlament Europeu en el qual es va realitzar una aplicació irregular de les tarifes per l'ús de les instal·lacions.

Segons ha anunciat el secretari autonòmic de Turisme i president del Consell d'Administració de CACSA, Francesc Colomer, la mesura adoptada "es pren després de conéixer els informes tècnics de què disposem i que no es corresponen amb la versió que ha donat el Partit Popular".

"Seria un error", ha continuat Colomer, "que poguérem admetre amb normalitat l'ús partidista d'unes instal·lacions públiques que són de tots i que han de respondre a l'interés general. No pot haver-hi un tracte de favor ni és correcte a més sobre la base de minorar arbitràriament les tarifes".

El secretari autonòmic de Turisme i president del Consell d'Administració de Cacsa ha destacat que és necessari treballar des de la igualtat d'oportunitats i ha fet insistència en el fet que és "inacceptable que s'haja pogut produir una subvenció encoberta, un privilegi, un regal a un partit polític per part d'una entitat pública".

L'acord adoptat per la Comissió Executiva faculta el director general de CACSA a procedir perquè s'ordenen les accions legals pertinents amb l'objectiu d'aclarir els fets i que s'òbriga la via per a recuperar la pèrdua injustificada d'ingressos per part de CACSA.

Talls de veu relacionats

- Declaracions del secretari autonòmic de Turisme i president del Consell d'Administració de CACSA, Francesc Colomer, sobre la decisió de la comissió executiva d'esta institució.