Presidència

L'Agència Valenciana del Turisme inclourà el Carnestoltes de Vinaròs en la seua estratègia de promoció d'esdeveniments

18/12/2015
L'Agència Valenciana del Turisme inclourà el Carnestoltes de Vinaròs en la seua estratègia de promoció d'esdeveniments
- El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s'ha reunit amb l'equip de govern de Vinaròs per a traçar línies de treball conjunt en l'àmbit turístic
El secretari autonòmic de Turisme, Franesc Colomer, ha assenyalat que el Carnestoltes de Vinaròs "formarà part de l'estratègia de promoció d'esdeveniments traçada per l'Agència Valenciana del Turisme, de cara al futur immediat".

Ho ha anunciat hui el president de l'Agència valenciana del Turisme durant la visita que ha fet a l'Ajuntament de Vinaròs, on s'ha celebrat una reunió tècnica amb l'alcalde de la localitat, Enric Pla, i els regidors de Turisme, Domènec Fontanet, de Cultura, Festes i Tradicions, Marc Albella, i d'Obres i Servicis, Guillem Alsina, per a traçar línies de treball conjunt en l'àmbit turístic entre la Generalitat i el consistori.

Després de la trobada, Colomer ha expressat el seu compromís de "reforçar el Carnestoltes de Vinaròs, inserint-lo en l'estratègia de màrqueting de l'Agència Valenciana de Turisme per a promocionar els autèntics esdeveniments de la nostra comunitat, que ens identifiquen i són genuïns".

En la reunió, també s'ha insistit a continuar treballant de forma conjunta en la declaració de festa d'interés nacional, un expedient que ja està obert i que podria materialitzar-se en el futur. La cita més pròxima, quant a promoció, serà Fitur 2016, on el Carnestoltes de Vinaròs tindrà presència en l'espai de l'Agència Valenciana del Turisme.

En la reunió, també s'ha acordat continuar treballant en àmbits com el turisme familiar i l'accessible, així com consolidar la localitat com a destinació de turisme gastronòmic.

En esta línia, Francesc Colomer ha destacat que "la gastronomia és un element tractor de la nostra economia i Vinaròs hi té un gran potencial. S'ha treballat molt en este camp, per la qual cosa ha de continuar sent punter quant al sector hostaler".

Galeria d'imatges