Presidència
Dentro del programa Nadal al Palau

La Generalitat acosta el Palau als valencians amb la música del Berklee College of Music de València

18/12/2015
La Generalitat acosta el Palau als valencians amb la música del Berklee College of Music de València
- Jóvens músics de tot el món han participat en el recital
- El cor ha nascut per iniciativa pròpia dels estudiants vinguts de diferents parts del món i interpretaran cançons nadalenques, una d'elles en valencià
El Palau de la Generalitat ha obert les seues portes aquesta vesprada per a omplir d'ambient nadalenc els seus murs amb la música del cor format per músics de Berklee College of Music de València. El cor ha interpretat diverses nadales, una d'elles en valencià.

La Generalitat, dins del programa Nadal al Palau, mostra així el seu suport constant a la cultura i, en aquest cas, a la música. El Consell ha reconegut la tasca que impulsa Berklee dins de l'enorme tradició musical que té la Comunitat i ha agraït el suport per consolidar-la com un punt de referència musical en el Mediterrani.

Aquest cor realitzarà la mateixa representació dimarts que ve, 22 de desembre, a les 18 hores el Conservatori Professional de Música de València.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

El Palau de la Generalitat ha abierto sus puertas esta tarde para llenar de ambiente navideño sus muros con la música del coro formado por músicos de Berklee College of Music de Valencia. El coro ha interpretado diversos villancicos navideños, uno de ellos en valenciano.