Presidència

El Palau de la Generalitat acull un recital de nadales del Conservatori de València

21/12/2015
- L'activitat forma part de les programades amb l'objectiu que els ciutadans coneguen de prop la seu del seu Govern
El Palau de la Generalitat continua demà les activitats programades per a celebrar el Nadal i acostar el seu patrimoni als valencians. Així, demà el pati gòtic del Palau serà l'escenari que acollirà les veus i la música del Cor Elemental i Orquestra de Cambra de 1r i 2n curs d'Ensenyances Professionals del Conservatori Professional de Música de València. El cor i l'orquestra està compost per xiquets de 8 a 14 anys que estan cursant estudis en el Conservatori. Les 50 veus interpretaran nadales tradicionals acompanyades de música instrumental.

Esta activitat forma part de les programades per la Generalitat per a obrir les portes als ciutadans i que puguen conéixer de prop la seu del seu Govern, tal com es va realitzar el passat 9 d'Octubre.

Entre les activitats programades destaquen les organitzades per als més menuts aprofitant les vacances escolars. Es tracta també d'una iniciativa per tal que els més jóvens coneguen el patrimoni dels valencians d'una manera lúdica. En este sentit, el Palau de la Generalitat albergarà diverses sessions de contacontes amb temàtiques diferents: el dissabte 26 de desembre a les 18 hores serà el moment dels "Contes per a salvar el Planeta" per Bruixes Maduixes", l'endemà a migdia tindrà lloc "Contar por contar. Cantar por cantar" per Vicente Cortés, i el diumenge 3 de gener, per a estrenar l'any, els xiquets tindran l'oportunitat d'assistir al contacontes "Estimar la nostra cultura, estimar el món" per Vicent Llorenç. Finalment, el dissabte 2 de gener tindrà lloc un taller de contes amb el títol "La maleta de Anacleta" per Almudena Francés.