Presidència

La Ciutat dels Arts i les Ciències ofereix la seua programació especial de Nadal amb actuacions, pista de gel i mercat nadalenc

23/12/2015
La Ciutat dels Arts i les Ciències ofereix la seua programació especial de Nadal amb actuacions, pista de gel i mercat nadalenc
- El racó solidari permet donar joguets i aliments que es destinaran a diferents ONG
- Els més menuts podran gaudir l'espectacle de titelles i els tallers de malabars i globoflèxia
- El cantautor Pep Gimeno, 'el Botifarra', actuarà els dies 26 de desembre i 2 de gener amb una recopilació de romanços i cançons típiques d'aquesta època de l'any
El passeig d'Arcbotants de l'Umbracle de la Ciutat dels Arts i els Ciències acull fins al 6 de gener un gran nombre d'activitats per a gaudir en família i amb amics: pista de gel real, mercat amb més de 30 llocs, un racó solidari on es poden donar joguets i aliments, foodtrucks i fins un photocall amb més de 200 objectes temàtics per a realitzar fotos amb què felicitar les festes.

Hui s'ha realitzat una festa de benvinguda del Nadal amb el lliurament dels premis als guanyadors del concurs de dibuix nadalenc convocat per la Ciutat de les Arts i les Ciències, l'actuació de la banda del Centre Musical Paternense, i la presència dels protagonistes de la sèrie "l'Alqueria Blanca" que han patinat en la pista de gel situada en el passeig d'Arcbotants.

Totes les vesprades tindrà lloc un espectacle de titelles a càrrec de La Inestimable Compañía, excepte els dies 26 de desembre i el 2 de gener. Aquest espectacle es realitzarà al matí els dies 24 i 31 de desembre, i el 5 de gener. També s'ha instal·lat un racó solidari on els visitants poden depositar joguets i aliments que es destinaran a diferents ONG.

A l'alçada de l'Hemisfèric s'ubica la pista de gel real per a gaudir l'experiència de patinar en un entorn únic com és la Ciutat de les Arts i les Ciències. L'oferta infantil es completa amb tallers de malabars i globoflèxia, un circuit de seguretat viària, jocs d'enginy, atraccions ecològiques de fusta, a més de la bústia on el patge reial arreplegarà les seues cartes.

Els visitants podran recórrer els més de 30 llocs del mercat nadalenc que exposen des de productes de bijuteria i regal fins a articles vintages i joguines de fusta. També destaca l'àmplia oferta gastronòmica amb els foodtrucks que s'han instal·lat en aquest espai.

A més, els dissabtes, 26 de desembre i 2 de gener a les 19:00 hores, el cantautor Pep Gimeno, el Botifarra oferirà el seu espectacle Ja arriba Nadal, una recopilació de romanços i cançons típiques per a aquestes dates. Per a més informació pot consultar-se la pàgina web www.cac.es/navidad.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

- El rincón solidario permite entregar juguetes y alimentos que se destinarán a diferentes ONGs - Los más pequeños podrán disfrutar de espectáculo de títeres y talleres de malabares y globoflexia - El cantautor Pep Gimeno 'El Botifarra' actuará los días 26 de diciembre y 2 de enero con una recopilación de romances y canciones típicas de esta época del año