Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa el nou passe anual CienciAmics

31/12/2015
La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa el nou passe anual CienciAmics
- Permet accedir durant tot un any i de forma il·limitada al Museu de les Ciències i a l'Hemisfèric des de 32 euros
La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa, a partir de demà, 1 de gener de 2016, el nou passe anual CienciAmics. D'aquesta manera, el Passe Anual Museu de les Ciències i el Passe Anual Hemisfèric s'uneixen en un sol club, el club de socis CienciAmics, que permet als seus membres l'accés al Museu i a l'Hemisfèric de forma il·limitada fins al 31 de desembre de 2016.

A partir de l'1 de gener, ja és possible adquirir-lo en les taquilles del Museu per 32 euros en la tarifa familiar/reduïda, i per 40 euros en tarifa d'adult. Es pot sol·licitar també en la modalitat de passe regal per als que busquen un obsequi original amb què sorprendre estes festes.

Els socis del club CienciAmics disposen de preus especials en 'La ciència a escena' i 'Les nocturnes de l'Hemisfèric', descomptes en l'aparcament i altres avantatges.

A causa del tancament de l'Oceanogràfic per a la millora de les instal·lacions de l'11 de gener al 12 de febrer (ambdós inclosos), el passe anual Ciutat de les Arts i les Ciències i el passe Oceanogràfic es podran adquirir a partir del 13 de febrer. Més informació en www.cac.es/club.

Galeria d'imatges