Presidència
Agéncia Valenciana del Turisme

Els hotels del litoral de la Comunitat van registrar una ocupació superior al 90% en la Nit de cap d'any

05/01/2016
- Segons un sondeig realitzat per l'Agència Valenciana del Turisme a una mostra d'hotels
- L'ocupació registrada en els establiments d'interior de la Comunitat Valenciana per a la Nit de cap d'any va ser superior al 97%
Els hotels del litoral de la Comunitat Valenciana han aconseguit una ocupació superior al 90% en la Nit de cap d'any. Així ho reflectixen les dades obtingudes d'un sondeig realitzat per l'Agència Valenciana del Turisme.

L'enquesta s'ha realitzat a una mostra d'hotels de la Comunitat Valenciana per a conéixer l'ocupació tant per a la Nit de cap d'any com per al pont de cap d'any, entre el 31 de desembre i el 3 de gener.

Així, les dades mostren que l'ocupació registrada en els hotels del litoral de la Comunitat entre la nit del dijous 31 de desembre i la nit del dissabte 2 de gener ha sigut d'un 78,8%.

Cal destacar que segons este sondeig, destinacions molt demanades com ara Benidorm han registrat durant la nit del 31 de desembre un 95% d'ocupació i per a les nits de dijous, divendres i dissabte s'ha superat el 90%.

Per als hotels del litoral d'Alacant, sense incloure Benidorm, les previsions d'ocupació se situen en el 85,88% l'última nit de l'any i en un 71,23% per als dies dijous, divendres i dissabte.

A més, l'ocupació real en els hotels de la ciutat de València s'ha situat en un 86,78% per a la Nit de cap d'any, i en un 75,31% per al període comprés entre les nits de dijous i de dissabte.

Per la seua banda, en el litoral de València, sense comptar la ciutat, l'ocupació ha sigut del 88,44% per a la de cap d'any i d'un 70,33% per als tres dies enquestats i el litoral de Castelló ha registrat una ocupació d'un 90,53% en la Nit de cap d'any i un 69,83% per a les nits de dijous, divendres i dissabte.

Respecte als hotels de l'interior, l'enquesta de l'Agència Valenciana del Turisme s'ha realitzat a una mostra d'establiments ubicats en entorns rurals o en el nucli urbà de xicotetes poblacions.

L'enquesta mostra que l'ocupació registrada en els establiments d'interior de la Comunitat Valenciana per a la Nit de cap d'any va ser superior al 97% mentre, que per al pont de cap d'any (les nits de dijous, divendres i dissabte) va ser del 82,5%.

Per províncies, els hotels d'interior de Castelló van registrar durant la Nit de cap d'any un 98,4% i per a dijous, divendres i dissabte un 86,8%.

Els hotels d'interior de la província de València van obtindre un 96,2% d'ocupació en la Nit de cap d'any i un 76,4% durant el pont de cap d'any; i els hotels d'interior de la província d'Alacant van registrar un 95,8% i un 75% les nits de dijous, divendres i dissabte.