Presidència

El Museu de les Ciències Príncep Felip ofereix aquest cap de setmana tallers de 'Petiastronomia'

29/01/2016
El Museu de les Ciències Príncep Felip ofereix aquest cap de setmana tallers de 'Petiastronomia'
- Per a xiquets de 7 a 10 anys, esta activitat forma part de la segona edició de l'Escola de l'Espai' organitzada amb l'Agència Espacial Europea (ESA)
El Museu dels Ciències Príncep Felip ofereix aquest cap de setmana tallers de 'Petiastronomia' (dissabte i diumenge, d'11 a 12 h) per a xiquets amb edats compreses entre els 7 i els 10 anys. Aquesta activitat s'emmarca dins de la segona edició de l'Escola de l'Espai' organitzada en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA) per la qual cosa els xiquets participants poden demanar en taquilles el seu passaport i encunyar aquesta activitat.

Amb el taller 'Petiastronomia' els menuts descobreixen curiositats sobre els astres del Sistema Solar i a través de divertits experiments comproven com es formen els cràters en la Lluna. El preu és d'1 euro sempre que s'adquirisca l'entrada al Museu i els socis amb passe club tenen accés gratuït, amb inscripció prèvia, fins a completar l'aforament.

Aquesta activitat, que forma part de l'oferta escolar del complex, s'ofereix també al públic familiar durant aquest cap de setmana dins de la segona edició de l'Escola de l'Espai', una iniciativa que engloba activitats, exposicions i continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències sobre astronomia. D'aquesta manera es posa a disposició del visitant el 'Passaport de l'Espai' en què els encunyaran les activitats realitzades. En l'Hemisfèric, l'Escola de l'Espai' inclou les projeccions 'Univers ocult' i 'Mil milions de sols' mentres que en el Museu dels Ciències destaquen continguts com l'Acadèmia de l'Espai', 'Aula Cadet de l'Espai', visites guiades a les exposicions 'Gravetat Zero' i 'Comunicant: dels satèl·lits als senyals de fum', entre altres propostes, com els tallers DIY realitzats en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA).

El 'Passaport de l'Espai' pot sol·licitar-se en taquilles del Museu dels Ciències o de l'Hemisfèric. Cada vegada que el visitant participe en una de les activitats de l'Escola, s'encunyarà en la casella corresponent. Els menors de 8 anys que superen almenys 5 proves, així com els de 8 anys o més grans, amb un total de vuit proves acreditades abans del 22 de maig de 2016 participaran en un sorteig, després de mostrar el seu passaport amb els encunys necessaris.

Galeria d'imatges