Presidència

Francesc Colomer ressalta la importància "d'impulsar les festes dels nostres municipis com a atractiu per als turistes"

03/02/2016
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat aquest matí el municipi d'Ayora on ha mantingut una reunió amb l'alcalde de la localitat, José Vicente Anaya
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat aquest matí el municipi d'Ayora on ha mantingut una reunió amb l'alcalde de la localitat, José Vicente Anaya.

Francesc Colomer ha visitat Ayora amb l'objectiu de conéixer de primera mà la situació del municipi i iniciar una relació de col·laboració entre administracions encaminada a millorar el seu posicionament a nivell turístic. 
D'aquesta manera, Colomer s'ha compromés a donar suport a Ayora des de l'Agència Valenciana del Turisme per a impulsar els recursos turístics amb què compta la localitat, com són les seues festes.

El secretari autonòmic ha assenyalat que des de l'Agència Valenciana del Turisme "iniciarem els tràmits per a declarar a la fira gastronòmica 'El Primer Corte de la Miel' com a Festa d'Interés Turístic Autonòmic".

En aquesta línia, Francesc Colomer ha ressaltat la importància de "posar en valor i recuperar les festes i tradicions dels nostres municipis com a atractiu per als turistes" i ha destacat la capacitat de les festes i tradicions "per a generar visites durant tot l'any".

Així mateix, el secretari autonòmic ha ressaltat els diferents recursos paisatgístics i culturals amb el que compte Ayora i el seu entorn com el jaciment arqueològic, de gran rellevància patrimonial i ha oferit la col·laboració de l'Agència Valenciana del Turisme per a treballar en l'impuls del turisme en la zona.

Galeria d'imatges