Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències, escenari de l'edició de Masterchef Itàlia

04/02/2016
La Ciutat de les Arts i les Ciències, escenari de l'edició de Masterchef Itàlia
- Els seguidors coneixeran la gastronomia valenciana amb una lliçó magistral de Toni Montoliu des de l'Umbracle
La Ciutat de les Arts i les Ciències és un dels escenaris que apareix en la versió italiana del programa Masterchef dedicat a la gastronomia valenciana i que emet aquesta nit el canal Sky Uno. El rodatge es va realitzar el juliol de 2015 en el Mercat Central, la plaça del Patriarca i també en la zona de basses i esplanada exterior entre el Museu de les Ciències i l'Àgora.

Els seguidors del programa, amb una audiència al voltant del milió d'espectadors, coneixeran València i la seua gastronomia, amb una lliçó magistral del cuiner Toni Montoliu sobre la recepta de la paella des de l'Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Per la seua banda, el secretari autonòmic de Turisme i president del complex, Francesc Colomer ha valorat aquest tipus d'actuacions "que vinculen la nostra imatge amb un sector tan positiu i d'avantguarda com és la gastronomia". En aquest sentit, ha incidit que "estem fent una intensa labor perquè la Comunitat Valenciana, i espais de referència com és en aquest cas la Ciutat de les Arts i de les Ciències, deixen de vincular-se a qüestions que res tenen a veure amb la nostra terra i la nostra gent".

A més, ha remarcat que "apostem per recuperar valors que ens defineixen, la nostra essència més mediterrània". Per això, ha subratllat que "la nostra participació en aquest tipus d'accions és altament positiva, tant per a reforçar la nostra imatge en l'àmbit internacional com per a donar a conéixer la nostra gastronomia, sector en alça i amb gran potencial turístic i econòmic".

Galeria d'imatges