Presidència

Colomer destaca l'aportació de l'oci nocturn a l'oferta turística de Benidorm

10/02/2016
Colomer destaca l'aportació de l'oci nocturn a l'oferta turística de Benidorm
- El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s'ha reunit amb l'associació Oci Nocturn i Diürn de Benidorm i Comarca (Ociobal)
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha mantingut una reunió amb representants de l'associació Oci Nocturn i Diürn de Benidorm i Comarca (Ociobal), per conéixer de primera mà la situació del sector.

Durant la reunió, en què també ha participat la directora general de Turisme, Raquel Huete, han analitzat la situació del sector i la necessitat de compaginar l'oci i el descans a Benidorm.

Francesc Colomer ha valorat "l'aportació de l'oci nocturn a l'oferta turística de Benidorm" i s'ha compromés a "traslladar les preocupacions i necessitats del sector als departaments adequats a fi de poder compaginar una bona oferta d'oci amb el descans dels veïns i visitants".

Així mateix, Colomer ha destacat que el negoci de l'oci "és un sector molt important a Benidorm i és necessari per al sector poder mantindre aqueixa oferta d'oci nocturn que, en aquest cas, ajuda a diversificar el mercat i suposa una oferta complementària per a la ciutat".

Galeria d'imatges