Presidència

Colomer es compromet a millorar a través de l'Agència Valenciana del Turisme la repercussió del Low Festival

10/02/2016
Colomer es compromet a millorar a través de l'Agència Valenciana del Turisme la repercussió del Low Festival
- El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, manté una trobada amb representants del Low Festival a Benidorm
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i la directora general de Turisme, Raquel Huete han mantingut hui una trobada en l'Invat.invat.tur de Benidorm amb representants del Low Festival per a conéixer l'octava edició d'este festival.

Durant la trobada, Colomer s'ha compromés "a donar suport a través dels canals de difusió de l'Agència valenciana del Turisme per a millorar la repercussió d'este festival".

Cal destacar que el Low Festival és un festival de música urbà però on també es mescla l'oferta de platja i on el perfil del públic és diferent del d'altres festivals (edat entre 25 i 40 anys), ja que té un cartell de música més indie i rock nacional i internacional.

Francesc Colomer ha ressaltat la importància d'este festival per al sector "perquè és una inversió de futur per a la ciutat de Benidorm, ja que els assistents a este tipus de festivals poden considerar-se com a futurs turistes" i ha recordat que "una cosa semblant ha ocorregut amb altres experiències com el FIB de Benicàssim, que han demostrat ser molt beneficiosos".

En esta línia, el responsable de la política turística ha ressaltat "la importància dels festivals a la Comunitat Valenciana, ja que mesclen oci i turisme i, a més, tenen gran repercussió en els mercats nacionals i internacionals".

Galeria d'imatges