Presidència

El passe anual 'CienciAmics' compta ja amb 447 nous socis amb accés gratuït al Museu de les Ciències i a l'Hemisfèric

11/02/2016
El  passe anual 'CienciAmics' compta ja amb 447 nous socis amb accés gratuït al Museu de les Ciències i a l'Hemisfèric
- Entrades a 1,5 euros per a veure l''Exposició del Ninot' en el Museu i accés gratuït als tallers sobre astronomia realitzats amb l'ESA, destaquen entre els avantatges que obtenen els socis de CienciAmics
- Els membres del club tindran accés il·limitat a les novetats previstes pel 2016: al març la nova exposició dedicada a Nikola Tesla, a l'estiu 'Els nostres dinosaures' i la nova programació de l'Hemisfèric
El Club CienciAmics de la Ciutat de les Arts i les Ciències compta amb 447 nous socis que podran gaudir de totes les novetats del Museu de les Ciències i l'Hemisfèric i accés il·limitat a ambdós recintes durant tot l'any gràcies a aquesta nova modalitat que uneix en un sol club el Passe Anual Museu dels Ciències i el Passe Anual Hemisfèric.

Els membres del Club CienciAmics compten a més amb un sèrie d'avantatges i moltes sorpreses al llarg de l'any, com ara sortejos d'invitacions i descomptes, activitats especials i passes familiars. Gràcies al programa de fidelització de socis "Els findes sense fi", aquest pròxim cap de setmana els socis (sota inscripció a club@cac.es) disposen d'accés gratuït i preferent en els tallers sobre astronomia realitzats en el Museu, dins del programa 'Escola de l'Espai', tot en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA). També els 'CienciAmics' poden entrar a l''Exposició del Ninot', que acull el Museu fins al 15 de març, per un preu especial de 1,5 euros.

Entre les novetats que enguany presenta el Museu dels Ciències destaquen la pròxima exposició dedicada a Nikola Tesla, al març, i la mostra 'El nostres dinosaures' prevista per a aquest estiu. També tindran accés gratuït a la nova programació de l'Hemisfèric, 'Robots.IMAX Dome', un cicle dedicat al públic infantil i la projecció d'Un passeig amb dinosaures: planeta prehistòric 3D.

Aquest passe anual es pot adquirir en les taquilles del Museu per 32 euros en la tarifa familiar/reduïda i per 40 euros en tarifa d'adult. Es pot sol·licitar també en la modalitat de Passe Regal per a aquells que busquen un present original. La tarifa reduïda s'aplica a xiquets de 4 a 12 anys, persones majors de 65 anys i/o jubilats, pensionistes i persones amb discapacitat, així com a desempleats residents juntament amb el DNI. Es requereix document acreditatiu. La tarifa familiar s'aplica a partir de dos membres d'una unitat familiar que tinguen un parentiu de primer o segon grau, en línia directa ascendent o descendent (pare/fill-avi/nét) sempre que existisca un menor amb edat compresa entre 4 i 12 anys. Més informació a www.cac.es/club.

Galeria d'imatges