Presidència

Colomer es compromet a recolzar a Riba-roja de Túria per a potenciar el seu patrimoni cultural, històric i natural

11/02/2016
Colomer es compromet a recolzar a Riba-roja de Túria per a potenciar el seu patrimoni cultural, històric i natural
- El president de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer ha mantingut una reunió amb l'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga
El president de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha mantingut una reunió amb l'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, per a conéixer de primera mà la situació del municipi amb l'objectiu d'impulsar i potenciar els recursos turístics de la localitat. 

Durant la trobada, s'ha ressaltat el potencial dels recursos turístics del municipi com els jaciments visigots de la localitat, únics a Espanya, a més s'han analitzat els projectes en què es treballa en el parc fluvial del Túria.

Francesc Colomer s'ha compromés a recolzar Riba-roja de Túria des de l'Agència Valenciana del Turisme per a posar en valor el seu patrimoni cultural, històric i natural.

En aquesta línia, Colomer ha ressaltat que l'aposta pel turisme cultural "forma part de l'estratègia turística de la Generalitat, des d'on treballarem per a impulsar turísticament el nostre patrimoni".

Galeria d'imatges