Presidència

La directora general de Turisme mostra el seu suport al sector del caravàning i el turisme d'escapada a IFA

12/02/2016
La directora general de Turisme mostra el seu suport al sector del caravàning i el turisme d'escapada a IFA
- Raquel Huete ha inaugurat la XXIV Mostra Provincial de Càmping, Caravàning, Oci i Temps Lliure i ALITUR II Saló de Turisme Actiu i d'Escapada, a IFA
La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha inaugurat hui la XXIV Mostra Provincial de Càmping, Caravàning, Oci i Temps Lliure i ALITUR II Saló de Turisme Actiu i d'Escapada, a IFA, que se celebrarà fins al 14 de febrer i des del 19 fins al 21 de febrer.

Caravàning i Alitur 2016 concentren, en una fira en què participen més de 50 expositors en una superfície de 12.500 metres quadrats , la major oferta de turisme d'escapada i les principals novetats del sector de caravanes, autocaravanes, remolcs, mòduls, cases prefabricades, accessoris i complements per al càmping.

Els visitants podran trobar a la fira, organitzada per IFA i l'Associació de Comerciants de Caravanes i Articles de Càmping d'Alacant (ACYCA), les últimes tendències del sector que aposta per vehicles on prima el disseny i l'equipament per a satisfer les necessitats del client. En total, la fira comptarà amb més de 300 vehicles entre autocaravanes i caravanes d'exposició.

Galeria d'imatges