Presidència

L'Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat en el certamen de caravàning més important del nord d'Alemanya

18/02/2016
- La Generalitat participa en la fira REISEN Hamburg des del dimecres fins al diumenge 21 de febrer
- El secretari autonòmic de Turisme ressalta que "l'estratègia de promoció és incrementar la participació de la Comunitat Valenciana en certàmens especialitzats en productes com en la fira REISEN Hamburg"
L'Agència Valenciana del Turisme promociona del 17 al 21 de febrer l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en REISEN Hamburg, la Fira Internacional de Vacacions, Creuers, Caravàning i Ciclisme més important del nord d'Alemanya.

REISEN és la Fira Internacional de Turisme, Caravàning i Activitats a l'aire lliure més gran del nord d'Alemanya, adreçada i pensada per al públic i se celebra en el recinte firal de l'Hamburg Messe, ubicat molt prop del centre de la ciutat. Segons els dades aportades per l'organització d'este certamen (AUMA.DE), en 2015 la fira ha rebut més de 69.000 visitants.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat la importància d'assistir "a aquest tipus de certàmens turístics en mercats consolidats com l'alemany per a incrementar el nombre de visitants procedents d'este mercat mostrant la varietat de productes turístics de la nostra destinació, amb l'objectiu de desestacionalitzar la nostra oferta".

En este sentit, Francesc Colomer ha explicat que "l'estratègia de promoció en fires internacionals de l'Agència Valenciana del Turisme és incrementar la participació de la Comunitat Valenciana en certàmens especialitzats en productes, com ho és la fira Reisen que se celebra aquesta setmana a Hamburg.

Colomer ha recordat que enguany l'Agència Valenciana del Turisme "preveu assistir a 48 fires i certàmens turístics, dels que 28 seran internacionals" i ha afegit que "és fonamental donar a conéixer els nostres atractius turístics en els mercats internacionals".

En aquesta línia, ha explicat que des de la Generalitat "promocionarem la Comunitat Valenciana en fires intensificant la professionalització", alhora que ha subratllat que "l'èmfasi, el posarem d'una manera constant en la professionalització de la nostra acció divulgativa i promocional, a partir d'ara".

La Fira REISEN celebra enguany la seua 39 edició i l'Agència Valenciana del Turisme participa amb dos aparadors (estand 403 del pavelló B5) davall el paraigua de Turespaña. La Comunitat Valenciana participarà en el certamen acompanyada per Costa Blanca.

Cal destacar que la Comunitat Valenciana participarà junt amb altres expositors espanyols en la fira com a Illes Balears i Illes Canàries, Andalusia, Aragó, Castella la Manxa, el grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya i l'Oficina Espanyola de Turisme de Berlín a la qual correspon coordinar l'assistència espanyola a aquesta fira. A més, Catalunya participarà en la fira dins del pavelló de cicloturisme.