Presidència

Raquel Huete: "Treballar en el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació contribueix a impulsar l'economia en el Baix Segura"

18/02/2016
- La directora general de Turisme ha lliurat els distintius de "Compromís de Qualitat Turística" a Orihuela
La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha destacat que treballar en el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació "contribueix a impulsar l'economia en el Baix Segura".

Huete ha realitzat aquestes declaracions durant l'acte de lliurament dels distintius "Compromís de Qualitat Turística SICTED" a serveis turístics d'Orihuela, on ha participat acompanyada per l'alcalde de la localitat, Emilio Bascuñana.

Raquel Huete ha ressaltat que Orihuela "és el gran tresor cultural del Baix Segura" i per això "hem de potenciar els recursos turístics no sols de la localitat d'Orihuela, sinó de tota la comarca".

En aquesta línia, la directora general ha recordat que per a la Generalitat "el turisme cultural és un element fonamental perquè ajuda a avançar en la desestacionalització i a elevar la rendibilitat dels negocis turístics, ja que ens posiciona en un mercat amb un poder adquisitiu rellevant, amb capacitat de generar impacte econòmic en el sector turístic".

Durant l'acte s'ha lliurat les distincions del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) a cinc noves empreses oriolanes, entre les quals es troben comerços, restaurants, així com una oficina d'informació turística.

A més, durant l'acte, també s'ha reconegut a les 13 entitats que renoven els certificats. D'aquesta manera les empreses i serveis que han sigut distingides amb el "Compromís de Qualitat Turística" a Orihuela ascendeixen a hores d'arta a 42.

Finalment, Raquel Huete, ha felicitat l'Ajuntament d'Orihuela per haver implicat les entitats en aquest projecte i també ha ressaltat "la tasca d'assessorament que realitzen els tècnics del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i que col·laboren amb els tècnics municipals i amb els de l'Agència Valenciana del Turisme en la implantació del SICTED".

Galeria d'imatges