Presidència

El secretari autonòmic de Turisme es reuneix amb l'alcaldessa de Vistabella del Maestrat per a compartir estratègia turística

19/02/2016
- El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s'ha reunit amb l'alcaldessa de Vistabella del Maestrat, Belén Bachero, per a conéixer de primera mà la situació del municipi i compartir idees i l'estratègia turística
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s'ha reunit amb l'alcaldessa de Vistabella del Maestrat, Belén Bachero, per a conéixer de primera mà la situació del municipi i compartir idees i l'estratègia turística.

Durant la trobada, ambdós responsables han mostrat molta sintonia en projectes de futur vinculats al territori, en aquest cas al Penyagolosa. Colomer ha ressaltat la importància d'impulsar el turisme d'interior perquè "complementa la nostra consolidada oferta de platja i a més possibilita desestacionalitzar el turisme".

Francesc Colomer ha recordat que s'està estudiant la posada en marxa d'un projecte de senyalització d'un circuit turístic al Penyagolosa que comunique sis municipis (Llucena, Vilahermosa del Río, Vistabella, Xodos, les Useres i Atzeneta del Maestrat) i més de 40 establiments turístics. En concret, es tracta d'un itinerari circular, avalat al seu dia pel Parc Natural del Penyagolosa, "per a potenciar els valors mediambientals, culturals i, en definitiva, turístics que fomenten el verdader desenvolupament socioeconòmic de la zona".

Galeria d'imatges