Presidència
Per a xiquets de 4 a 7 anys

El Museu dels Ciències ofereix aquest cap de setmana tallers de Petiastronomia

20/02/2016
El Museu dels Ciències ofereix aquest cap de setmana tallers de Petiastronomia
- Aquesta activitat s'emmarca dins de la segona edició de l'Escola de l'Espai organitzada en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA)
El Museu dels Ciències Príncep Felip ofereix aquest cap de setmana tallers de Petiastronomia d'11 a 12 hores per a xiquets amb edats compreses entre els 4 i els 7 anys. Aquesta activitat s'emmarca dins de la segona edició de l'Escola de l'Espai organitzada en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA).

Amb el taller Petiastronomia els xiquets descobreixen curiositats sobre l'exploració dels astres del Sistema Solar mentres realitzen divertits experiments com el llançament d'un coet d'aigua. El preu és d'1 euro sempre que s'adquirisca l'entrada al Museu i els socis del Passe Club CienciAmics tenen accés gratuït amb inscripció prèvia fins a completar l'aforament.

Aquests tallers formen part de "l'Escola de l'Espai" que engloba activitats, exposicions i continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències relacionades amb l'astronomia. Es posa a disposició del visitant el Passaport de l'Espai, que pot sol·licitar-se en les taquilles del Museu i de l'Hemisfèric, on s'encunyaran les activitats realitzades. Ja s'han entregat prop de mil passaports.

Els menors de 8 anys que superen almenys cinc proves, així com els de 8 anys o majors, amb vuit proves acreditades abans del 22 de maig, participaran en el sorteig de diferents premis com ara quatre visites guiades per a dues persones al Consorci Valencià de l'Espai o deu viatges per a dues persones al Centre Astronòmic de l'Alt Túria a Aras de los Olmos on podran gaudir del firmament nocturn.

Galeria d'imatges