Presidència

L'Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta d'activitats subaquàtiques de la Comunitat en la fira Dive Travel Show

21/02/2016
- La Generalitat participa en la fira de referència de busseig i activitats subaquàtiques Dive Travel Show que se celebra a Madrid aquest cap de setmana
- El secretari autonòmic de Turisme ressalta que la Comunitat Valenciana compta amb esplèndides possibilitats que la converteixen en una destinació ideal per a la pràctica del busseig, ja que els seus fons marins són molt apreciats"
L'Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta turística de busseig i turisme sostenible de la Comunitat en la fira de referència de busseig i activitats subaquàtiques Dive Travel Show, que se celebra en el Pavelló de Vidre de la Casa de Camp de Madrid aquest cap de setmana.

L'objectiu és dinamitzar, publicitar, donar a conéixer i difondre el producte d'activitats subaquàtiques de la Comunitat Valenciana entre els potencials usuaris, tant de professionals com del públic en general.

Per a això, la Comunitat Valenciana participa en aquest certamen amb un estand propi en què estarà representada l'oferta del producte de busseig i activitats subaquàtiques, on a més es mostraran els recursos naturals amb què compta el nostre territori.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que els centres de busseig "representen un producte turístic singular ja que són un atractiu per a incrementar el flux de visitants a les nostres destinacions per a la pràctica d'activitats subaquàtiques".

A més, ha ressaltat que la participació en aquest certamen "constitueix una magnífica oportunitat perquè els visitants coneguen la riquesa paisatgística, cultural i monumental de la Comunitat Valenciana i facen ús de la diversa oferta d'allotjament, de restauració i complementària que se'ls presenta".

La participació de l'Agència Valenciana del Turisme a Dive Travel Show, el 20 i 21 de febrer, permetrà donar a conéixer entre els assistents l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en el seu conjunt. L'objectiu és que els turistes que visiten la Comunitat amb la motivació de practicar activitats subaquàtiques, puguen descobrir, a més de l'oferta dirigida a aquest segment de la demanda en constant creixement, uns altres productes turístics que complementen l'oferta del turisme de busseig.

Colomer ha fet insistència que la Comunitat Valenciana "compta amb esplèndides possibilitats que la converteixen en una destinació ideal per a la pràctica del busseig, ja que els fons marins de la costa valenciana són molt apreciats entre els amants d'aquest esport", per això ha explicat que des de l'Agència Valenciana del Turisme, "treballem en la promoció i posada en valor del turisme de busseig i activitats subaquàtiques a través de diverses accions, com ho és la promoció en certàmens especialitzats com Dive Travel Show".

Dive Travel Show

La fira internacional dedicada al busseig i turisme sostenible, Dive Travel Show, és un esdeveniment de referència per als amants del busseig i les activitats subaquàtiques. Enguany se celebra la vuitena edició amb el tema principal "Illes del Món", per això moltes de les conferències i estands giraran sobre el tema.

El certamen compta amb més d'un centenar d'expositors, en una superfície de 4.000 m2 en el Pavelló de Vidre de la Casa de Camp de Madrid els dies 20 i 21 de febrer de 2016. Fabricants, cadenes de botigues, centres de busseig, destinacions, associacions, i oficines nacionals de turisme compartiran, en espai i temps, la il·lusió i el gaudi que es troba en els fons marins.

En el 8é Dive Travel Show, els bussejadors poden trobar tot quant a equips, informació sobre els punts de busseig, destinacions de vacacions, cursos de formació i les últimes tendències. A més, en la fira tenen lloc xarrades, projeccions de vídeos i workshops sobre recursos naturals de tot el món.

L'Agència Valenciana del Turisme participa amb un estand de 24m2 en el qual junt amb Costa Blanca, Benidorm i l'Associació de Centres de Busseig de la Comunitat Valenciana promocionarà la costa de la Comunitat Valenciana, idònia per a la pràctica d'aquest esport.

Galeria d'imatges