Presidència

La directora general de Turisme entrega huit nous distintius SICTED a empreses i serveis turístics d'Alcoi

23/02/2016
- Raquel Huete destaca que estos distintius doten d'un nivell homogeni de qualitat en destinació, a més de millorar la coordinació entre els establiments d'un mateix sector
- Així mateix, Huete assenyala que ja són 24 les destinacions SICTED a la Comunitat Valenciana, cosa que ens convertix en la segona comunitat autònoma amb més destinacions adherits
La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha entregat els distintius Compromís Qualitat Turística SICTED a huit noves empreses i serveis turístics d'Alcoi, acompanyada per l'alcalde de la localitat, Antonio Francés.

Raquel Huete ha destacat que el distintiu Compromís Qualitat Turística és un primer pas per a treballar amb estàndards de qualitat de referència, però sobretot és una plataforma perquè tots els agents del municipi treballen conjuntament per un mateix fi, i generen sinergies i, per tant, major valor afegit.

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions Turístiques (SICTED) és una iniciativa que es desenvolupa en el conjunt d'Espanya i en la qual ja participen al voltant de 190 destinacions i més de 8.500 empreses i serveis turístics.

La directora general ha assenyalat que en l'actualitat ja són 24 les destinacions SICTED a la Comunitat Valenciana, cosa que ens convertix en la segona comunitat autònoma amb més destinacions adherits.

Durant l'acte s'han entregat les distincions del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) a huit noves empreses alcoianes, entre les qual hi ha comerços, restaurants, museus i agències de viatges.

També s'ha reconegut a les huit entitats que renoven els certificats. D'esta manera les empreses i servicis que han sigut distingits amb el Compromís Qualitat Turística a Alcoi són, actualment, 29.

Raquel Huete ha felicitat l'Ajuntament d'Alcoi per haver implicat des del principi a diversos col·lectius, i permet fomentar la col·laboració intersectorial i la col·laboració publicoprivada, i també ha ressaltat la labor d'assessorament que realitzen els tècnics del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i que col·laboren amb els tècnics municipals i amb els de l'Agència Valenciana del Turisme en la implantació del SICTED.

Finalment, la directora general de Turisme ha animat la resta de l'oferta turística d'Alcoi a unir-se a esta iniciativa en pro de la competitivitat en destinació.