Presidència

Colomer assisteix al cinqué Concurs Internacional de la Gamba Roja de Dénia

23/02/2016
Colomer assisteix al cinqué Concurs Internacional de la Gamba Roja de Dénia
- Colomer ha destacat la importància de la gastronomia "que vertebra el territori i aporta valor a l'experiència turística"
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assistit hui al 5 Concurs Internacional de la Gamba Roja de Dénia, on a més ha sigut l'encarregat d'entregar el primer premi, que en esta ocasió ha sigut per al cuiner Alvaro Abad, d'El Plantío Golf Resort d'Alacant.

Per la seua banda, Colomer ha destacat la importància de la gastronomia "que vertebra el territori i aporta valor a l'experiència turística". En este sentit, ha subratllat que "en esdeveniments com estos s'exalcen valors molt nostres i que estan en la primera línia de defensa del turisme en el nostre territori", mentre s'ha referit a la gastronomia, al producte i a les tradicions.

Per al responsable de Turisme del Consell: "la gastronomia fa possible la reconciliació del millor de la nostra tradició i cultura culinària, de la nostra forma d'entendre la vida, amb la innovació i la modernitat". Per a Colomer "Dénia sap perfectament concentrar tot açò i treballar-ho de la millor manera possible", alhora que ha fet referència a un producte com és la gamba roja "que ha aconseguit fama gràcies també a un treball col·lectiu pel qual val la pena felicitar a tots els que hi han participat".

Galeria d'imatges