Presidència
Oferta turística

L'Agència Valenciana del Turisme acudeix a la fira "Navartur" de Pamplona per a incrementar la demanda de visitants navarresos

26/02/2016
L'Agència Valenciana del Turisme acudeix a la fira 'Navartur' de Pamplona per a incrementar la demanda de visitants navarresos
- La Generalitat participa del 26 al 28 de febrer en la fira Navartur amb un estand de 100 m2 en què es donarà cabuda a les marques turístiques
- El secretari autonòmic de Turisme ressalta la importància de participar en els principals certàmens turístics nacionals ja que "els espanyols són el nostre principal mercat turístic"
L'Agència Valenciana del Turisme acudirà a la Fira Internacional de Turisme de Navarra, Navartur, que es farà a Pamplona des de hui fins al diumenge 28 de febrer, amb l'objectiu de promocionar la seua oferta turística i, d'aquesta manera, intentar captar viatgers d'aquest mercat i incrementar la quota actual.

Així, l'Agència Valenciana de Turisme, participarà en aquest certamen amb un expositor de 100 metres quadrats acompanyada per les marques turístiques de Castelló, Costa Blanca, València Turisme i la Fundació Turisme Benidorm; a més de la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana.

Durant les jornades de la fira es mostrarà el conjunt de l'oferta turística de la Comunitat, amb especial atenció als segments més atractius per als turistes navarresos.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat la importància de participar en els principals certàmens turístics del país, ja que "els espanyols són el nostre principal mercat turístic i hem de continuar mostrant tota la nostra oferta per a consolidar-nos".

A més, Colomer ha destacat que el turisme nacional "ens permet treballar en els nostres objectius prioritaris com és desestacionalització del sector turístic i, en conseqüència rendibilitzar el sector turístic a la Comunitat Valenciana".

Navartur es fa al Palau de Congressos Baluard, en la ciutat de Pamplona, i es dirigeix tant a professionals del sector com al públic general, celebra enguany la seua onzena edició. Durant l'any passat va obtindre un rotund èxit, amb prop de 31.000 visitants, un total de 150 expositors i una superfície de 7.720 m2.

En l'estand de la Comunitat Valenciana estaran presents els municipis d'Orpesa, Peníscola, Segorbe, Vall d'Uixó, Torreblanca i Onda del patronat de Castelló; Gandia de València Turisme; Alcoi del patronat Costa Blanca; a més de Benidorm i la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana.

En el marc de Navartur, els dies 25 i 26 de febrer es fa al Palau de Congressos Baluard el 7é Congrés Internacional de Turisme Rural, l'esdeveniment més important per al sector del turisme rural al sud d'Europa, esdeveniment a què assistirà l'Agència Valenciana del Turisme.

Francesc Colomer ha destacat que l'Agència Valenciana del Turisme té previst per a aquest 2016 promocionar l'oferta turística de la Comunitat en 20 fires nacionals, tant generalistes de turisme com fires dedicades a diferents productes com ara busseig, turisme ornitològic, golf, turisme nàutic, turisme actiu i de naturalesa, o MICE.

En aquesta línia, ha explicat que des de la Generalitat "promocionarem la Comunitat Valenciana en fires intensificant la professionalització", alhora que ha subratllat que "l'èmfasi el situarem d'una manera constant en la professionalització de la nostra acció divulgativa i promocional a partir d'ara".

Galeria d'imatges