Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Universitat

Carolina Pascual apuesta por un diálogo permanente con las universidades para afrontar los retos del futuro

26/06/2019
- Afirma que les universitats tindran un paper clau davant del desafiament de la transferència del coneixement i de la innovació a la societat
- La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital participa en la clausura del curs acadèmic de la UMH
- Afirma que les universitats tindran un paper clau davant del desafiament de la transferència del coneixement i de la innovació a la societat
- La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital participa en la clausura del curs acadèmic de la UMH



La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha participat en la clausura del curs acadèmic 2018-2019 de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, en la qual ha apostat per un diàleg permanent amb les universitats valencianes per a afrontar els reptes del futur.

Pascual ha subratllat que "un dels grans desafiaments que tenim en els pròxims anys serà la transferència del coneixement a la societat" i que "es buscaran les aliances necessàries, entre investigació universitària i sectors empresarials, per a fer realitat la societat del coneixement".

Ha insistit en el fet que és a les universitats, com a bressol del coneixement, on arranca el desafiament i que la Comunitat Valenciana té en les seues universitats els elements fonamentals del futur.

Pascual ha posat en valor l'esforç de la Universitat, del personal investigador, per a impulsar i desenvolupar els seus projectes i ha afirmat que la Generalitat continuarà treballant de manera intensa junt amb les universitats i "fent passos, perquè el finançament siga estable i puguen, amb això, traure tot el seu potencial".

Universitat Miguel Hernández d'Elx

Pascual ha destacat el gran esforç i l'enorme treball que s'ha fet durant aquests anys a la Universitat Miguel Hernández d'Elx, que ha qualificat de "jove, i al mateix temps potent, universitat que ha mostrat una gran visió de futur en apostar des del primer moment per la investigació i la innovació".

La mirada cap al futur, ha dit, ha situat la Universitat Miguel Hernández com a referència en el camp de la investigació i la innovació i ha permés que lidere estudis i projectes d'enorme repercussió.

Ha agraït el treball que ha dut a terme el conseller d'Educació, Vicent Marzà, i ha felicitat el nou rector de la Universitat Miguel Hernández, Juan José Ruiz, així com els que l'han precedit.

A l'acte de clausura ha assistit també la consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà.

Galeria d'imatges