Presidència

El Museu de les Ciències presenta el nou taller 'SOS Planeta'

02/06/2022
El Museu de les Ciències presenta el nou taller 'SOS Planeta'
- Es desenvolupa els dissabtes i els diumenges a les 17.00 hores
- Es desenvolupa els dissabtes i els diumenges a les 17.00 hores


El Museu de les Ciències ha presentat hui el nou taller 'SOS Planeta' amb motiu de la pròxima celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, el diumenge 5 de juny. Amb aquesta nova proposta dedicada al medi ambient i al desenvolupament sostenible s'amplien els experiments en directe de La Ciència a Escena.

En el taller 'SOS Planeta', que es desenvolupa els dissabtes i els diumenges a les 17.00 h, es realitzen experiments amb diòxid de carboni per a entendre les conseqüències de l'escalfament global; inclou reptes com 'A la recerca de l'equilibri', experiències entorn de l'energia solar i planteja al públic com podrien ser els aerogeneradors del futur, perquè dissenyen el seu propi prototip.

Aquest nou taller se suma a les activitats i els continguts de divulgació mediambiental del Museu de les Ciències, que inclouen conferències, el concurs Acció pel Clima, així com les exposicions 'Davant del canvi, canviem' i 'El Consell de la Infància contra el canvi climàtic. Junts podem aconseguir-ho'.

Galeria d'imatges