Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell aprova la creació de l'Institut Universitari d'Investigació en Tecnologia Centrada en l'Ésser humà de la UPV

03/06/2022
- Suposa la transformació anterior Institut d'Investigació i Innovació en Bioingeniería
- Suposa la transformació anterior Institut d'Investigació i Innovació en Bioingeniería


El Ple del Consell ha aprovat la creació de l'Institut Universitari d'Investigació en Tecnologia Centrada en l'Ésser Humà de la Universitat Politècnica de València (UPV).

La petició parteix de la Universitat Politècnica de València, que ha sol·licitat la transformació de l'Institut d'Investigació i Innovació en Bioenginyeria (I3B) en Institut Universitari d'Investigació en Tecnologia Centrada en l'Ésser Humà.

Al llarg dels huit anys que té l'Institut, ha assolit l'entitat suficient per grandària, activitat i productivitat per a justificar-ne la transformació en Institut Universitari d'Investigació.

Amb la transformació sol·licitada se'n fomentarà la consecució dels objectius fonamentals, com ho són la pràctica de la investigació científica, la transferència tecnològica, l'assessorament tècnic en els camps de l'activitat investigadora que desenvolupa i la promoció d'una investigació interdisciplinària que involucre grups de treball externs al mateix Institut.

La proposta compta amb acord previ del Consell de Govern i del Consell Social de la Universitat Politècnica de València, així com informe favorable de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP).