Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell acorda l'adscripció de l'institut d'investigació Fisabio Oftalmologia Mèdica a la Universitat de València

03/06/2022
- La proposta compta amb acord previ del Consell de Govern i del Consell Social de la UV
- La proposta compta amb acord previ del Consell de Govern i del Consell Social de la UV


El Ple del Consell ha acordat l'adscripció de Fisabio Oftalmologia Mèdica-FOM com a institut d'investigació de la Universitat de València - Estudi General (UV).

L'Institut Fisabio Oftalmologia Mèdica-FOM està col·laborant amb la Universitat de València des de fa anys en el marc del desenvolupament d'activitats de formació de personal, investigació científica, desenvolupament tecnològic, intercanvi d'experts, utilització i comercialització a tercers de tecnologia desenvolupada conjuntament per la UV a través dels seus departaments i instituts.

La proposta d'adscripció compta amb acord previ del Consell de Govern de la UV i del Consell Social, a més d'informe favorable de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP).

L'aplicació i l'execució d'aquest decret no tindrà cap incidència en la dotació de tots i cada un dels capítols de despeses que s'assignen a la conselleria competent en la matèria i, en tot cas, hauran de ser atesos amb els mitjans personals i materials propis de la UV.