Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transporte público

Ferrocarrils de la Generalitat convoca la segona edició del concurs de dibuix "Mou-te i cuida el planeta amb Metrovalencia i TRAM d'Alacant"

12/06/2022
Ferrocarrils de la Generalitat convoca la segona edició del concurs de dibuix 'Mou-te i cuida el planeta amb Metrovalencia i TRAM d'Alacant'
- La iniciativa forma part de les accions previstes amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre
- Els dibuixos es poden enviar en format digital a l'adreça de correu electrònic concurso_fgv@gva.es o a través de les principals oficines d'atenció al client, fins al pròxim 21 de juny
- La iniciativa forma part de les accions previstes amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre
- Els dibuixos es poden enviar en format digital a l'adreça de correu electrònic concurso_fgv@gva.es o a través de les principals oficines d'atenció al client, fins al pròxim 21 de juny



Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha convocat la segona edició del concurs de dibuix "Mou-te i cuida el planeta amb Metrovalencia i TRAM d'Alacant", amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 fins al 22 de setembre.

El concurs està obert a la participació dels alumnes d'Educació Primària, que hauran de reflectir en els dibuixos referències al metro o el tramvia i destacar-hi com l'ús del transport públic evita les emissions de diòxid de carboni al medi ambient i afavoreix un món més sostenible.

Els treballs es podran lliurar fins al pròxim 21 de juny a través l'adreça de correu electrònic concurso_fgv@gva.es, en format digital, escanejats com a PDF, no fotografiats i en alta resolució (300 ppp).

A València es poden lliurar també en els espais del client de Colón, Xàtiva i la nova estació d'Alacant. A Alacant es poden depositar en els punts del client de Luceros i l'estació de Benidorm.

El dibuix ha d'anar acompanyat del nom, el domicili complet (carrer, codi postal, localitat i província), edat (cicle escolar) i un telèfon de contacte. No s'admet la participació mitjançant l'enviament de treballs per correu postal o missatgeria.
FGV ha establit tres premis que consisteixen en una bicicleta per a cada guanyador o guanyadora i una bossa amb material promocional. A més, el primer premi optarà a ser la imatge que portarà un tramvia d'FGV amb motiu de la Setmana de la Mobilitat.

El veredicte del concurs està previst el 8 de setembre, en què un jurat compost per dos representants d'FGV i una persona de l'Associació d'Il·lustradors i Il·lustradores de la Comunitat Valenciana triaran els treballs premiats. El lliurament de premis es farà durant la Setmana de la Mobilitat.

Per a l'avaluació dels treballs presentats el jurat valorarà l'originalitat, la creativitat i la presentació del treball; l'esforç i l'acompliment que haja requerit el projecte, i es tindrà en compte el cicle escolar i si és un alumne o una alumna d'educació especial.

Les bases reflecteixen que quedaran automàticament desqualificats els treballs presentats que no tinguen relació amb la temàtica del concurs, i/o que continguen imatges o textos que puguen ser considerats ofensius, denigrants o de mal gust.

Galeria d'imatges