Presidència

El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Castelló de la Plana en la promoció i difusió del producte turístic del municipi

17/06/2022
  • Turisme destina 200.000 euros per a accions que constituïsquen un reclam d'atracció turística a la ciutat de Castelló de la Plana
  • Turisme destina 200.000 euros per a accions que constituïsquen un reclam d'atracció turística a la ciutat de Castelló de la Plana

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Castelló de la Plana per a la realització d’actuacions de promoció i difusió del producte turístic del municipi durant 2022.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat, per mitjà de Turisme Comunitat Valenciana, destina 200.000 euros perquè l’Ajuntament de Castelló de la Plana duga a terme actuacions per a promocionar la imatge turística del municipi i que constituïsquen un reclam d’atracció turística a la ciutat.

Per mitjà d’aquest conveni, l’Ajuntament de Castelló de la Plana ha organitzat la V edició ‘Escala a Castelló’, el gran esdeveniment nàutic que es va celebrar del 21 al 25 d’abril. Aquest esdeveniment s’enquadra com una acció estratègica de promoció de la imatge turística de la ciutat de Castelló de la Plana com a destinació al Mediterrani.

Així mateix, mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana també col·labora amb l’Ajuntament de Castelló de la Plana en l’espectacle pirotècnic que es va dur a terme el passat 25 d’abril, que s’emmarca en la celebració d’‘Escala a Castelló’.

També, mitjançant aquest acord s’ha dut a terme un pla de mitjans de difusió de l’esdeveniment en diversos suports, com ara publicitat en línies d’autobusos i en tanques, a més d’insercions en ràdio, premsa escrita i xarxes socials per a promocionar ‘Escala a Castelló’.