Presidència

Campos destaca el modernisme com l’element diferenciador de l’oferta turística de Novelda

16/06/2022
Campos destaca el modernisme com l’element diferenciador de l’oferta turística de Novelda
  • El director general de Turisme ha visitat la localitat per a conéixer el projecte del futur museu del modernisme

- El director general de Turisme ha visitat la localitat per a conéixer el projecte del futur museu del modernisme

 

El director general de Turisme, Herick Campos, ha visitat Novelda, on ha mantingut una reunió amb l’alcalde de la localitat, Fran Martínez, per a conéixer en el Centre Cultural Gómez Tortosa, el projecte del futur museu del modernisme.

Després de la trobada, Campos ha valorat l’oferta turística de Novelda, “basada en el seu patrimoni, en els recursos culturals, agroalimentaris i industrials”, i ha felicitat el govern local “per apostar per l’element diferenciador de la destinació, el modernisme, per a generar un producte turístic que, sense cap dubte, posa Novelda en el mapa turístic”.

El director general de Turisme ha recordat que Novelda està alineada amb l’estratègia gastroturística de la Comunitat Valenciana, ‘l’Exquisit Mediterrani’, a més de pertànyer a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI) de la Comunitat Valenciana, i hi ha destacat l’aposta del municipi per la “sostenibilitat, l’accessibilitat, la innovació, la resiliència i la intel·ligència turística”.

Així mateix, Herick Campos ha avançat que Novelda tornarà a comptar enguany amb una ajuda de 25.000 euros, a través del fons de municipis turístics.

Finalment, ha assenyalat que l’oferta turística de Novelda, amb la seua ruta modernista, estarà present en les pròximes accions promocionals que duga a terme Turisme Comunitat Valenciana, a més d’incorporar-se al programa ‘Creaturisme’, l’estratègia de desenvolupament i impuls de producte turístic de base experiencial.

Galeria d'imatges