Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Licitació

L’Aeroport de Castelló rep l’oferta d’una aerolínia per a operar una nova connexió amb Madrid durant dos anys

22/06/2022
L’Aeroport de Castelló rep l’oferta d’una aerolínia per a operar una nova connexió amb Madrid durant dos anys
  • La companyia Air Nostrum presenta una proposta per a posar en marxa la ruta, que s’haurà d’activar abans de l’1 de novembre

La societat pública Aerocas ha rebut l’oferta d’una aerolínia en el procés de licitació per a posar en marxa una connexió aèria entre Castelló i Madrid. La companyia Air Nostrum opta a operar la nova ruta objecte de la convocatòria.

Vençut el termini per a la presentació de propostes, s’ha verificat que l’oferta presentada per l’aerolínia reuneix els requisits administratius. Ara falta avaluar la resta de la documentació, relativa als aspectes tècnics i econòmics.

El contracte preveu la programació, la promoció i la prestació efectiva d’una nova connexió, de caràcter anual, entre Castelló i Madrid durant un període de dos anys, que haurà d’entrar en funcionament abans del pròxim 1 de novembre.

La ruta haurà de disposar, almenys, de 5 freqüències setmanals, en dies diferents, dins d’una franja horària que garantisca la màxima connectivitat aèria. En aquest sentit, un dels principals elements que es valorarà és la possibilitat de connexió amb altres destinacions internacionals i nacionals que ofereixen les aerolínies des de l’aeroport de Madrid.

La companyia adjudicatària haurà de realitzar una campanya de promoció de la ruta, amb especial esment a les possibilitats de connectivitat que s’hi associen.

El contracte que ix a concurs té un import màxim per anualitat d’1,3 milions d’euros, el 50 % del qual un correspon a la part fixa i un 50 %, a la variable.

Galeria d'imatges