Sanitat Universal i Salut Pública
COVID-19

Sanitat instal·larà punts mòbils de vacunació contra el coronavirus al centre i en el Servei d'Atenció al Turista Estranger de Benidorm

08/11/2021
- L'equip mòbil desplaçat al museu L'Hort de Colón immunitzarà fins dilluns, coincidint amb els actes centrals de les Festes Majors Patronals
- L'equip mòbil desplaçat al museu L'Hort de Colón immunitzarà fins dilluns, coincidint amb els actes centrals de les Festes Majors Patronals


La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública instal·larà dos punts mòbils de vacunació contra la COVID-19 a Benidorm, coincidint amb la celebració de les Festes Majors Patronals, del 13 al 17 de novembre.

El primer estarà al museu L'Hort de Colón, radicat al carrer Tomás Ortuño. Obrirà les portes aquest dimecres, 10 de novembre, i estarà operatiu tots els dies (cap de setmana inclòs) fins al dilluns 15 de novembre, en horari d'11.00 a 17.00 hores.

"És un dispositiu habilitat en ple centre de la ciutat per a facilitar la vacunació dels qui, per qualsevol motiu, tenen pendent immunitzar-se. S'obri uns dies abans de les festes patronals per a tractar d'escalonar l'afluència de gent i es mantindrà durant els actes centrals", explica la directora gerent del Departament de Salut Marina Baixa, Rosa Louis Cereceda.

D'aquesta manera, les persones que encara no s'han vacunat contra el coronavirus, o que tinguen pendent alguna dosi de la vacuna, podran acostar-se al museu L'Hort de Colón per a immunitzar-se.

A partir del dimarts 16 de novembre, l'equip mòbil de vacunació es traslladarà al Servei d'Atenció al Turista Estranger de Benidorm, al Racó de Loix, el barri més extens de la ciutat i molt concorregut. L'horari d'atenció serà el mateix que el del museu L'Hort de Colón, d'11.00 a 17.00 hores.

Aquest segon punt temporal de vacunació romandrà obert en funció de la demanda. "Es tracta d'un enclavament de la ciutat amb una afluència massiva de persones, especialment estrangeres, i el mantindrem els dies que faça falta en funció de la resposta que obtinguem. L'objectiu és continuar ampliant la cobertura vacunal contra el coronavirus", hi afig Cereceda.

Cerca activa de persones que encara no s'han vacunat

El desplaçament d'equips mòbils a enclavaments molt concorreguts de Benidorm està en sintonia amb altres iniciatives posades en marxa després de concloure la vacunació massiva en els 133 punts distribuïts per la Comunitat Valenciana: immunització en festivals de música com el de Les Arts; esdeveniments esportius (estadis Martínez Valero, Mestalla, Ciutat de València o La Ceràmica, amb motiu dels partits de lliga); grans superfícies (Centre Comercial La Salera de Castelló de la Plana), o campus universitaris.

Per la seua banda, els centres d'Atenció Primària mantenen la cerca activa de persones pendents de vacunar per a iniciar o completar el procés.