Sanitat Universal i Salut Pública
COVID-19

Sanitat instal·larà punts mòbils de vacunació contra el coronavirus en centres comercials d'Alacant i Elx

10/11/2021
- Els equips mòbils desplaçats a Alacant se situaran al centre comercial Plaza Mar 2, els dies 12 i 13 de novembre
- A Elx, el centre comercial L'Aljub acollirà un punt de vacunació el dia 13 de novembre
- Els equips mòbils desplaçats a Alacant se situaran al centre comercial Plaza Mar 2, els dies 12 i 13 de novembre
- A Elx, el centre comercial L'Aljub acollirà un punt de vacunació el dia 13 de novembre



La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública instal·larà dos punts mòbils de vacunació contra la COVID-19 en superfícies comercials d'Alacant i Elx.

L'equip mòbil de vacunació d'Alacant se situarà al centre comercial Plaza Mar 2 (situat a l'avinguda de Dénia), els dies 12 i 13 de novembre. El divendres 12, estarà operatiu de 15.00 a 20.00 hores; el dissabte 13, atendrà de 10.30 a 20.00 hores.

Per la seua banda, al municipi il·licità, el punt de vacunació mòbil se situarà al centre comercial L'Aljub (situat al carrer Jacarilla, 7), dissabte que ve, dia 13 de novembre, entre les 17.00 i les 21.00 hores.

En els dos casos es tracta de zones amb gran afluència de públic per a acostar i facilitar la vacunació als qui, per qualsevol motiu, tenen pendent la seua immunització. L'objectiu últim és ampliar la cobertura vacunal contra el coronavirus de la població de la Comunitat Valenciana.

Actuacions per a ampliar la cobertura vacunal contra el coronavirus

Aquesta iniciativa se suma a les que ja ha desplegat la Conselleria de Sanitat en altres enclavaments com Benidorm, així com altres mesures posades en marxa després de concloure la vacunació massiva en els 133 punts distribuïts per la Comunitat Valenciana: immunització en festivals de música com el de les Arts, esdeveniments esportius (estadis Martínez Valero, Mestalla, Ciutat de València o La Ceràmica amb motiu dels partits de lliga), altres grans superfícies (centre comercial La Salera de Castelló de la Plana), campus universitaris o aprofitant festes patronals (com el cas de Benidorm).