Sanitat Universal i Salut Pública

Sanitat intensifica la immunització mòbil sense cita durant les pròximes setmanes per a continuar augmentant la cobertura vacunal contra la COVID-19

22/11/2021
- El pròxim divendres s'instal·laran dispositius de vacunació en ocasió del Black Friday en diverses ciutats i també en la Marató de València
- Ja s'han administrat més de 2.000 dosis de la vacuna contra la COVID-19 en els punts mòbils, més d'un miler a Castelló
- Ana Barceló: "Des de Sanitat continuarem insistint en la importància de la vacuna per a fer front al coronavirus"
- El pròxim divendres s'instal·laran dispositius de vacunació en ocasió del Black Friday en diverses ciutats i també en la Marató de València
- Ja s'han administrat més de 2.000 dosis de la vacuna contra la COVID-19 en els punts mòbils, més d'un miler a Castelló
- Ana Barceló: "Des de Sanitat continuarem insistint en la importància de la vacuna per a fer front al coronavirus"



La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública intensificarà durant les pròximes setmanes la vacunació sense cita contra la COVID-19 mitjançant punts mòbils d'immunització en espais de gran afluència de públic, amb la finalitat d'acostar la vacuna contra el coronavirus a la ciutadania.

D'aquesta manera, les persones que, per qualsevol motiu, encara no s'han vacunat contra el coronavirus, o estan pendents de rebre alguna dosi, es poden acostar a aquests punts mòbils de vacunació.

En concret, està prevista per al pròxim divendres 26 de novembre la instal·lació de dos punts mòbils amb motiu del Black Friday, un enfront de la plaça de bous de València (de 16 a 21 hores) i un altre al costat del centre Ikea d'Alfafar (de 15 a 21 hores).

Així mateix, a Alacant s'obriran punts de vacunació al centre comercial Plaza Mar, el pròxim divendres (de 15 a 20 hores) i dissabte (de 10 a 20 hores), i al centre comercial L'Aljub d'Elx el dia 3 de desembre (de 17 a 21 hores).

D'altra banda, a Castelló romandrà actiu el punt de vacunació instal·lat al centre comercial La Salera el dia 26 de novembre (de 16 a 21 hores), i els dies 3, 10 i 17 de desembre.

A més, la Marató de València col·laborarà amb la Conselleria de Sanitat per a sumar un nou punt mòbil de vacunació, que se situarà en la fira del corredor a la Ciutat de les Arts i les Ciències, per tal que el personal mèdic de la Generalitat Valenciana puga vacunar els corredors, els familiars, els acompanyants o qualsevol persona que s'acoste el divendres 3 (de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h) i el dissabte 4 (de 10 h a 14 h).

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assenyalat que "des de la Conselleria de Sanitat continuarem insistint en la importància de la vacuna per a fer front al coronavirus. No ens cansarem de repetir que és necessari vacunar-se, i continuarem oferint totes les possibilitats que estiguen al nostre abast per a acostar la vacuna a la ciutadania".

Fins ara, ja s'han administrat més de 2.000 dosis de vacunes en aquestes unitats mòbils de vacunació COVID-19, més de la meitat de les quals s'han administrat a la província de Castelló.

En concret, s'han instal·lat dispositius de vacunació als estadis de futbol com ara el Mestalla, el Ciutat de València-Llevant UE, l'estadi Manuel Martínez Valero d'Elx o l'estadi La Ceràmica a Vila-real.

A més, els professionals sanitaris s'han desplaçat per a vacunar en festivals com ara el Festival de les Arts, i a Benidorm s'han instal·lat punts de vacunació en el Museu l'Hort de Colón, amb motiu dels actes centrals de les festes majors patronals, i en el Servei d'Atenció al Turista Estranger de Benidorm.

D'altra banda, s'han instal·lat punts de vacunació mòbils en centres comercials, així com en campus universitaris, per a acostar la vacuna a la població més jove.

Talls de veu relacionats

- Declaracions de la consellera de Sanitat, Ana Barceló