Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

La Generalitat sotmet a informació pública el pla d'estudis del títol de grau en Ensenyaments Artístics Superiors, especialitat Disseny Gràfic

22/12/2021
- El projecte normatiu es pot consultar en la pàgina
- El projecte normatiu es pot consultar en la pàgina


La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital sotmet a tràmit d'informació pública el projecte pel qual s'estableix i autoritza el pla d'estudis conduent a l'obtenció del títol de grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, especialitat de Disseny Gràfic, itinerari Il·lustració, de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València.

El projecte té com a objecte la regulació del pla d'estudis conduent a l'obtenció del títol de grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, especialitat de Disseny Gràfic.

El termini per a presentar-hi al·legacions, observacions o suggeriments és de 15 dies a partir de l'endemà de la publicació de la resolució en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana'.

Les persones físiques i jurídiques, institucions o entitats interessades poden consultar el projecte normatiu i presentar-hi al·legacions en el web de l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (consulteu ací).