Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
ISEACV

El Consell finança set projectes d'investigació acadèmica en els centres superiors d'ensenyaments artístics de la Comunitat Valenciana

29/12/2021
- La directora de l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV) aposta per la formació de l'alumnat per a buscar l'excel·lència en els centres superiors d'ensenyaments artístics de la Comunitat
- La directora de l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV) aposta per la formació de l'alumnat per a buscar l'excel·lència en els centres superiors d'ensenyaments artístics de la Comunitat


La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, mitjançant l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV), ha resolt la convocatòria per la qual es concedeixen ajudes, per import de 30.785 euros, per a desenvolupar set projectes d'investigació acadèmica en els centres superiors d'ensenyaments artístics de la Comunitat Valenciana durant el curs acadèmic 2021-2022.

La directora de l'ISEACV, Inmaculada Sánchez, ha destacat la importància de la resolució d'aquesta convocatòria, que, a més, ha augmentat de quantia: "El professorat dels centres s'implica i vol apostar per la formació del seu alumnat per a buscar l'excel·lència en els nostres centres superiors d'ensenyaments artístics".

Inmaculada Sánchez ha afirmat que "des de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, anem avançant a potenciar la investigació imprescindible i necessària perquè es puga continuar innovant en els nostres centres, que tenen un prestigi reconegut, tant en l'àmbit nacional com en l'internacional".

En concret, els centres beneficiaris i els projectes finançats són els següents:

Projecte del Conservatori Superior de Dansa de València, "CREARED-ESCENA: projectes de col·laboració artisticoeducativa transdisciplinària i de salvaguarda del patrimoni del teatre i de la dansa", 5.350,32 euros.

Projecte de l'Escola Superior d'Art i Disseny de Castelló, "Noves possibilitats tecnicoexpressives del fresatge per control numèric aplicat a l'àmbit de l'art, el disseny i la restauració ceràmica", 3.668,79 euros.

Projecte de l'Escola Superior d'Art i Disseny de Castelló, "Consideracions de l'entorn com a revulsiu per a la creació actual", 3.668,79 euros.

Projecte de l'Escola Superior d'Art i Disseny de Castelló, "Disseny, desenvolupament i avaluació d'un portal web educatiu per al foment del disseny obert", 3.668,79 euros.

Projecte de l'Escola Superior d'Art i Disseny d'Orihuela, "MIDI: dona, investigació, disseny i innovació", 5.350,32 euros.

Projecte de l'Escola Superior d'Art i Disseny d'Orihuela, "Definició d'un model d'educació superior flexible per a la inclusió de l'estudiantat amb necessitats de conciliació i baix perfil socioeconòmic", 2.735 euros.

Projecte del Conservatori Superior de Música de València, "La invisibilitat sonora", 6.343,95 euros.