Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
Universidades

La Generalitat ofereix en un mapa interactiu l'oferta de graus en Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana

22/03/2022
- L'aplicació ofereix informació sobre un total de 65 graus
- El mapa es pot consultar en la pàgina web
- L'aplicació ofereix informació sobre un total de 65 graus
- El mapa es pot consultar en la pàgina web



La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha llançat una aplicació des de la qual els estudiants poden consultar en un mapa interactiu l'oferta de graus oficials que s'imparteixen en tots els centres superiors d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV).

Amb aquest mapa interactiu, la Direcció General d'Universitats pretén facilitar als i les estudiants, i a les seues famílies, la localització dels centres on s'imparteixen els diversos ensenyaments conduents a l'obtenció de graus, i amb la qual cosa ajudar-los en la presa de decisions a l'hora de triar el centre on cursar els seus estudis.

L'aplicació permet localitzar en el mapa els centres on s'imparteixen els diversos estudis i fer consultes filtrant per branca de coneixement, grau, especialitat i itinerari.

El mapa interactiu ofereix informació sobre un total de 65 graus, que pertanyen a les cinc branques d'estudis que ofereix l'ISEACV i que són Art Dramàtic, Arts Plàstiques (ceràmica), Dansa, Disseny i Música, a més d'oferir els enllaços a les pàgines web de les diverses escoles.

A la província de Castelló s'ofereixen un total de 14 graus, 27 a la província de València i 24 a la d'Alacant.

Aquesta aplicació completa el Mapa de graus d'Ensenyaments Universitaris que la Conselleria d'Universitats va llançar el curs passat, que permet la consulta d'un total de 404 titulacions de grau.

El mapa interactiu és accessible a través de l'enllaç següent: consulteu ací.