Presidència

El Premi Nobel 2019 de física Michel Mayor imparteix demà la conferència ‘Altres mons en el cosmos?’ al Museu de les Ciències

28/06/2022
El Premi Nobel 2019 de física Michel Mayor imparteix demà la conferència ‘Altres mons en el cosmos?’ al Museu de les Ciències
  • El descobridor del primer exoplaneta es troba a València amb motiu de la Reunió Anual de la Societat Astronòmica Europea (EAS)

Dins del cicle ‘Astronomia’, demà dimecres 29 de juny, a les 19.00 hores, el Premi Nobel 2019 de física Michel Mayor visita el Museu per a impartir la conferència ‘Altres mons en el cosmos? La cerca de planetes similars a la Terra i... potser formes de vida!’, en la qual abordarà la possibilitat de la vida en exoplanetes similars a la Terra que orbiten al voltant d’una estrela semblant al Sol. 

Michel Mayor, que està a València amb motiu de la celebració de la Reunió Anual de la Societat Astronòmica Europea (EAS), la conferència d’astronomia europea més important, està reconegut com el descobridor del primer planeta amb una òrbita al voltant d’una estrela semblant al nostre Sol. Per aquest descobriment, aquest professor suís, del Departament d’Astronomia de la Universitat de Ginebra, va rebre en 2019 el Premi Nobel junt amb Didier Queloz i James Peebles.

Galeria d'imatges