Presidència

El secretari autonòmic de Turisme signa a Benidorm els convenis de col·laboració amb Hosbec i Visit Benidorm

28/06/2022
F. Colomer. Firma convenios con Hosbec y Visit Benidorm
  • Colomer destaca que aquests acords “generen una política d’aliances per a oferir la nostra millor versió en un moment crític i difícil com el que vivim”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat a Benidorm els convenis de col·laboració entre Turisme CV i l’Associació Empresarial Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana (Hosbec) i amb la Fundació Visit Benidorm.

Colomer ha destacat que la signatura d’aquests convenis “és la continuació d’una estratègia de governança col·laborativa que consisteix a comptar amb el sector per a fer polítiques de promoció i d’innovació”, i ha remarcat que aquests acords “generen una política d’aliances per a oferir la nostra millor versió en un moment crític i difícil com el que vivim”.

En concret, Francesc Colomer ha signat amb el president d’Hosbec, Toni Mayor, el conveni de col·laboració entre les dues entitats per a reforçar la difusió de l’oferta turística de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana, incidint en la seguretat i la resiliència generada per la COVID-19.

Mitjançant aquest acord amb Hosbec, Turisme destina 850.000 euros a través de dos eixos d’actuació: promoció a través de la campanya de comunicació i desenvolupament de productes turístics i promoció a través d’accions d’innovació, sostenibilitat, responsabilitat empresarial i transformació digital.

Colomer també ha subscrit amb el president de la Fundació Visit Benidorm, Toni Pérez, el conveni de col·laboració entre els dos organismes per a la realització d’actuacions de màrqueting i promoció turística de Benidorm en l’àmbit nacional i internacional.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 350.000 euros per a les accions de màrqueting i promoció turística de Benidorm en el mercat nacional i internacional, incidint en la seguretat i la resiliència generada per la COVID-19 durant l’any 2022, que realitze la Fundació Visit Benidorm.

Galeria d'imatges