Presidència

El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Cocentaina per a fomentar les festes tradicionals de la Comunitat Valenciana

01/07/2022
  • Turisme Comunitat Valenciana destinarà 40.000 euros a través d'un conveni de màrqueting col·laboratiu

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Cocentaina per al foment de les festes tradicionals de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, Turisme Comunitat Valenciana destina en 2022 un total de 40.000 euros a l’Ajuntament de Cocentaina per a la realització d’actuacions de màrqueting col·laboratiu per a la promoció de festes d’interés turístic rellevant, com és la Fira de Tots Sants.

Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament es compromet a realitzar diverses actuacions en el marc de la 676a edició de la Fira de Tots Sants. D’aquesta manera, promocionarà la fira a través d’espais publicitaris tant comarcals com nacionals, a més d’editar nou material promocional i cartelleria que anunciarà la 676a edició de la Fira. Així mateix, la promoció també es realitzarà amb presència continuada en les xarxes socials.

Cal destacar que Turisme Comunitat Valenciana té a càrrec seu l’impuls i l’execució, el desenvolupament, la millora, la informació i la difusió del sector turístic valencià, i potencia aquesta oferta mitjançant el suport a la comercialització, la informació i la difusió dels productes turístics i la realització de les activitats necessàries per a millorar la promoció de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana.

La Fira de Tots Sants és un dels esdeveniments més identitaris des del punt de vista cultural, social i econòmic de Cocentaina, a més de tindre un caràcter singular i exclusiu per a aquesta classe de celebració en tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Forma part d’un patrimoni immaterial que és el resultat de la història i de la manera de ser d’un poble que ha de ser reconegut per a preservar els seus valors per a futures generacions. A més, serveix de vehicle de difusió de la mateixa cultura, davant de les noves generacions i els visitants que arriben des de fora per a conéixer-la.