Presidència

El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Los Montesinos per a incorporar l’oficina d’informació turística al programa Tourist Info

01/07/2022
  • Turisme Comunitat Valenciana destinarà a l'Ajuntament de Los Montesinos una quantitat màxima de 7.000 euros

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Los Montesinos per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info per mitjà de la incorporació en aquesta xarxa de l’oficina d’informació turística del municipi.

L’objecte d’aquest conveni és la col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Los Montesinos per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info en la destinació, mitjançant la incorporació, la posada en marxa i l’operativitat plena de l’oficina d’informació turística del municipi, Tourist Info Los Montesinos, que quedarà integrada en la Xarxa Tourist Info de la Generalitat.

Cal destacar que el programa de la Xarxa Tourist Info té com a finalitat oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística de Los Montesinos, a més del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana.

Per a fer-ho, Turisme Comunitat Valenciana destina a l’Ajuntament de Los Montesinos una quantitat màxima de 7.000 euros provinents del programa ‘Adequació i millora de la Xarxa Tourist Info’, destinada a la dotació de mobiliari i retolació corporatius.

A més, Turisme Comunitat Valenciana posarà a la disposició de l’oficina Tourist Info Los Montesinos les seues bases de dades turístiques de caràcter públic. Així mateix, en coordinarà la relació amb les altres oficines de la Xarxa Tourist Info de la Generalitat i oferirà assessorament per a la implantació de sistemes de qualitat, així com per a l’ús apropiat d’eines de gestió i procediments, entre altres.

L’Ajuntament de Los Montesinos, per la seua banda, es compromet a sostindre econòmicament i materialment l’oficina Tourist Info de la localitat i afrontar el total de les despeses corrents i del personal necessari per al funcionament, així com aportar el personal informador turístic per a la prestació del servei d’informació al turista.

Així mateix, mantindrà la imatge de les oficines de turisme d’acord amb la resta de la Xarxa Tourist Info, així com el fet de participar en els objectius de qualitat d’aquesta xarxa i en els sistemes de recollida i intercanvi d’informació estadística, estudis o avaluació del servei, entre altres.