Presidència

El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la Ruta dels Borja

01/07/2022
  • Turisme Comunitat Valenciana destinarà 80.000 euros a través d'un conveni de col·laboració

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la Ruta dels Borja en 2022.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 80.000 euros perquè l’Ajuntament de Xàtiva impulse la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borja i en la promoció de la ruta temàtica.

En concret, mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament de Xàtiva treballarà en la implementació de la marca Territori Borja, un pla de comunicació i el posicionament del producte turístic.

Xàtiva també impulsarà la valoració turística d’esdeveniments culturals i gastronòmics de més rellevància en la destinació, a fi de generar noves demandes cap a Xàtiva Territori Borja.

En aquesta línia es realitzaran rutes guiades vinculades amb la temàtica Borja; esdeveniments singulars amb repercussió promocional turística d’àmbit nacional o internacional; el cicle de conferències ‘Xàtiva i els Borja’, a més d’impulsar visites teatralitzades, exhibició d’artesania o degustacions gastronòmiques, entre altres accions.