Justícia, Interior i Administració Pública

El Consell ratifica els convenis de pràctiques en jutjats i tribunals per a l’alumnat de la UMH d’Elx i la Universitat Internacional de València

01/07/2022
  • L'objectiu és millorar la formació dels i les estudiants universitaris

El Ple del Consell ha ratificat els convenis per a realitzar pràctiques externes en jutjats i tribunals per a l’alumnat de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) i la Universitat Internacional de València (VIU).

 

L’objectiu és que els i les alumnes de titulacions relacionades amb professions de l’Administració de Justícia puguen realitzar pràctiques externes curriculars i extracurriculars als jutjats i els tribunals de la Comunitat Valenciana.

 

Gràcies a aquests convenis, l’alumnat universitari comptarà amb una preparació pràctica que complementarà els coneixements adquirits a les aules. Aquestes pràctiques seran d’interés per a la formació de professionals que en un futur puguen donar servei a l’Administració de Justícia o col·laborar-hi.

 

S’han aprovat dos convenis: un entre el Consell General del Poder Judicial, el Ministeri de Justícia, la Generalitat i la Universitat Internacional de València, per a la realització de pràctiques externes en jutjats i tribunals de la Comunitat Valenciana, amb una vigència de quatre anys; l’altre, entre el Consell General del Poder Judicial, el Ministeri de Justícia, la Generalitat i la Universitat Miguel Hernández d’Elx, amb una vigència de dos anys.