Presidència

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, visita les instal·lacions del Festival de Música Urbana BigSound 2022 en CAC

06/07/2022
Colomer visita las instalaciones del Festival BigSound 2022
  • Colomer destaca el poder d’atracció d’aquest esdeveniment, que ja ha venut totes les entrades

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat les instal·lacions del Festival de Música Urbana BigSound 2022, que tindrà lloc a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València els pròxims dies 7, 8 i 9 de juliol.

Francesc Colomer ha estat acompanyat pel director general de CAC, Antonio Torres, i el cofundador de BS Entertainment, la promotora organitzadora del festival, Miguel Torres.

El secretari autonòmic ha destacat el “gran poder d’atracció d’aquest esdeveniment, que ha penjat el cartell de totes les entrades venudes. Un potent dinamitzador econòmic i turístic per a la ciutat i per a la Comunitat Valenciana”.

BigSound és el festival de música urbana més gran realitzat a Espanya i és una de les principals cites del gènere a escala internacional. En aquesta edició, comptarà amb artistes com Bizarrap, Nicky Jam, C. Tangana, Nathy Peluso, Bad Gyal, Lola Índigo, Juancho Marqués, Ptazeta, Lunay o Quevedo. 

Galeria d'imatges