Presidència

El Consell i Aerocas col·laboren per a promoure accions de publicitat i comunicació turística en Aeroport de Castelló

08/07/2022
  • Turisme Comunitat Valenciana destina 100.000 euros a Aerocas per a impulsar la promoció l'Aeroport de Castelló en 2022

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i Aerocas per a promoure accions de publicitat i comunicació turística en Aeroport de Castelló durant 2022.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 100.000 euros perquè Aerocas publicite l’aeroport.

Entre les accions previstes destaca la realització d’actuacions de màrqueting i publicitat en els mitjans de les aerolínies que actualment operen a l’aeroport: Londres-Standsted amb Ryanair; Londres-Luton amb Wizz Air; Bucarest-Otopeni amb Wizz Air; Budapest amb Wizz Air; Katowice amb Wizz Air; Bilbao amb Volotea; Sevilla amb Air Nostrum, i Brussel·les-Charleroi amb Ryanair.

D’aquesta manera, es duen a terme diverses accions en els mitjans d’aquestes aerolínies per a posicionar tant l’aeroport com el conjunt de la província de Castelló com a destinació turística en els mercats emissors.

Entre les actuacions, destaquen bàners en les respectives pàgines web; enllaços amb les webs oficials d’Aeroport de Castelló, Turisme Comunitat Valenciana i les destinacions de la província de Castelló; butlletins d’informació sobre la destinació Castelló; presència en les xarxes socials i en els perfils de les aerolínies; reportatges sobre l’aeroport i la província, a més d’accions amb els turoperadors.

Així mateix, s’impulsa la participació en fires turístiques i de connectivitat aèria per a millorar el posicionament d’Aeroport de Castelló. Destaca la participació en fires com Connect, AviaDev, AERO Friedrichshafen, Routes Europe, Fitur, World Travel Market de Londres o la Mostra de Turisme.

També es duran a terme accions de promoció de l’aeroport i la seua àrea d’influència des del punt de vista turístic, com ara l’organització d’Aeroport Castelló Business Fòrum, viatges de familiarització vinculats a l’aeroport o la promoció de productes turístics a les seues instal·lacions.

Turisme Comunitat Valenciana té entre les finalitats pròpies l’impuls i l’execució de la política turística de la Generalitat, en relació amb la promoció de la qualitat i la innovació, i el desenvolupament, la millora, la informació i la difusió del sector turístic valencià.

A més, potencia aquesta oferta mitjançant el suport a la comercialització, la informació i la difusió del producte turístic de la Comunitat Valenciana i la realització de les activitats necessàries per a millorar la promoció de l’oferta turística.

L’aeroport de Castelló, situat al nord de la Comunitat Valenciana i al centre de la província de Castelló, serveix a una zona turística excepcional que ofereix als turistes una gran gamma d’activitats recreatives, esportives i culturals.