Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Seguretat viària 

Obres Públiques conclou les obres de millora d’accés al port pesquer de la Vila Joiosa

07/07/2022
  • Els obres, amb un pressupost de 110.000 euros, han consistit en l'ampliació de la calçada que s'ha completat amb un carril de ciclovianants que dona continuïtat a l'existent en la N-332

 

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha conclòs les obres d’accés al port pesquer de la Vila Joiosa, que han comptat amb un pressupost de 110.000 euros.

La directora general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible, Roser Obrer, que ha visitat la zona acompanyada de l’alcalde del municipi, Andrés Verdú, ha destacat que “l’ampliació d’aquest vial era primordial per al desenvolupament del port pesquer i, per tant, del municipi”.

Els treballs que ha executat la Conselleria han consistit en l’ampliació de la calçada, que ha passat de tindre cinc metres a dotze metres d’amplària, amb un carril de 3,5 metres en cada sentit. Així mateix, s’ha completat amb un carril de vianants i ciclistes de 2,75 metres, que dona continuïtat a l’existent en l’N-332.

Fins ara, el viari, que uneix l’antiga N-332 amb el port pesquer de la Vila Joiosa, era bastant estret i dificultava l’encreuament de dos vehicles pesants, els que es dirigien al port o a la llotja i els que en tornaven. A més, era inapropiat per a l’ús de vianants i ciclistes per l’estretor i la perillositat que presentava.

El departament que dirigeix la consellera Rebeca Torró té com a objectius prioritaris la millora en la mobilitat dels vianants i la seguretat viària en l’entorn, tant de les travessies com dels nuclis urbans de població. Aquesta actuació s’emmarca en la gestió de millora de la conservació de carreteres i d’elements del sistema viari.

Galeria d'imatges